SELECT INTERVAL
18 DEC

Robots to handle kitchen chores

A young DTU researcher has brought us one step closer to a kitchen robot that can help with cooking.

18 DEC

Robot til hjælp i køkkenet

En ung DTU-forsker har bragt os et skridt nærmere en køkkenrobot, der kan hjælpe med madlavningen.

22 NOV

Students will soon be able to code and grow greens in class

Danish primary school students are allowed to play with their food in a new project, which lets them grow their own greens in biology class using a food computer.

Food, fish and agriculture Nutrition and dietary habits
22 NOV

Elever kan snart programmere og dyrke grønt i skolen

Danske skoleelever får mulighed for at lege med maden i et nyt projekt, hvor de med en computer kan dyrke grønt i biologitimerne.

Nutrition and dietary habits Food, fish and agriculture
07 NOV

Best teachers of the semester at DTU Elektro

Teachers of the course 'Robust and fault-tolerant control' were acknowledged as best teachers of the semester at a Department staff meeting this Monday.

26 OCT

DTU RoboCup 2019

Næste års robotkonkurrence kommer til at indeholde både nye og velkendte udfordringer for de deltagerne robotter.

08 OCT

Ferry-on-demand til øer og havne

Automatisering af skibsfart kan i fremtiden gøre øboers færgetransport mere fleksibel og sikre mulighed for nem overfart på tværs af havneløb.

Electrotechnology Robot technology and automation Transport and logistics
02 OCT

Fremtidens robotter arbejder sammen

Robotter vil fremover ikke kun fungere i samarbejde med mennesker, men vil også kunne samarbejde med hinanden om at løse stadig mere komplekse opgaver.

26 SEP

New high-tech health solutions based on big data

In recent years, high-tech robotic solutions have found their way from the universities’ laboratories to the healthcare system.

Electrotechnology Robot technology and automation Health and diseases
25 SEP

Nye high tech-sundhedsløsninger bygger på big data

Højteknologiske robotløsninger har i de senere år fundet vej fra universiteternes laboratorier til sundhedsvæsenet. Næste udviklingsbølge bygger på data fra brug af teknologierne...

Electrotechnology Health and diseases Robot technology and automation

News and filters

Get updated on news that match your filter.
17 SEPTEMBER 2019